Откриха най-новото бижу на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:05 / 30.06.2016
4830
Невиждан интерес предизвика снощи откриването на най-новото футболно бижу на Бургас "Съдърланд Арена". За церемонията пристигна лично вицепрезидентът на "Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД" Дъг Джилбърт.

Както Burgas24.bg първи съобщи ръководството на "железничарите" сключи договор за наем, взимайки помощния терен на стадион "Лазур" и съблекалните към него.

За да отпразнуват новото начало, на напълно обновения терен се събраха ръководните кадри на клуба, официални гости, десетки фенове и родители на малките футболисти. Те приветстваха благодетеля на клуба с развети знамена и черно-бели балони в небето. В знак на признателност Дъг Джилбърт и семейството му получиха фланелки на Локомотив, с които после гордо позираха.

Вицепрезидентът на компанията отбеляза, че съпругата му е българка, семейството му е наполовина българско, затова за него е чест да направи нещо за България и в частност за Бургас.

"Обичам България, обичам Бургас много", каза Джилбърт на чист български език. Той преряза лентата на новото спортно бижу заедно с легендата Костадин Демирев, който отбелязва първия гол в професионалния футбол за Локомотив Бургас.

На 4-и юли започва основен ремонт на съблекалните. Цялото съоръжение ще бъде пребоядисано в черно-бели цветове, а на него ще се готвят деца от всички възрасти. В момента детско-юношеската школа набира футболисти от набор: 2001, 2002, 2003, 2004 и т.н. С тях ще работят изявени имена като Костадин Джамбазов, Благо Митрев и Нено Ненов. С подкрепата на "Съдърланд" възроденият клуб се радва на финансова независимост, за каквато много отбори в България могат да мечтаят.

След официалната церемония вицепрезидентът на компанията Дъг Джилбърт даде специално интервю за Burgas24.bg. Какво сподели той за нашите читатели и как премина откриването вижте в нашето видео.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).