Иван Цветанов: Имахме възможност да спечелим

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:19 / 05.11.2008
1190
Минути след края на мача Черноморец-Бс - Левски помощник-треньорът на "акулите" Иван Цветанов, който води отбора днес заради наказанието на Херо, изказа недоволството си от играта на футболистите през първото полувреме и се опита да обясни лошата игра:

С оглед на това, че в действителност двата отбора си разделиха по едно полувреме крайният резултат е реален. Първото полувреме играта на нашия отбор просто не се получаваше. Личеше, че са напрегнати. Доста публика се събра днес и момчетата искаха да зарадват привържаниците с по-хубава игра. През първото полувреме обаче не се получи, но след корекциите, които въведохме при повеждането на Левски с 2:0, нашият отбор заигра. Търсихме изравняването, а накрая дори имахме възможност да поведем и да победим, но не стана.

Георги Божилов е един от надеждните ни футболисти - млад футболист с бъдеще. Трябва и за напред да показва такава игра, за да може треньорът все по-често да разчита на него.

През първото полувреме липсваше синхрон не само между централните защитници, а и връзката между защитници и халфове и съвсем логично Левски поведе с 2:0.

Мисля, че предвид голямото напрежение за този мач и писанията, които се появиха във вестниците, все пак съдията се справи добре. Имам малки претенции към него, но ще ги запазя за себе си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).