Ето ги новите екипи на "шейховете"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 19.07.2016
1933
Футболният отбор на Нефтохимик представи официалния си екип, с който бургаският тим ще играе срещите си от започващото следващата седмица първенство. Титулярният екип ще е изцяло в зелено, а резервният ще е в сиво.

Предвиден е и трети вариант, който ще е изцяло в бяло. Титулярният вратарски екип ще е в оранжево.

Екипът беше представен от новите попълнения на Нефтохимик - Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Костадин Велков и Костадин Хазуров.

Както и през последните няколко години, "шейховете" ще играят облечени в екипите на фирма "Красико", която е единствената компания за спортна екипировка, с изцяло българско производство. Вече 5 години фирма "Красико" и Нефтохимик са партньори, като двете страни се надяват това да продължи и в бъдеще.

Междувременно днес бургаският тим поднови тренировки, като освен сутрешното занимание, отбора ще тренира и следобед. Тренировките са на тренировъчната база "Кампус", като няма футболисти със сериозни травми, а само с леки оплаквания са Любомир Божинов, Петър Патев и Александър Александров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).