Ексклузивно: Новият спонсор на "шейховете" пред Burgas24.bg: Имаме пари да помагаме на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:42 / 23.07.2016
4007
Имаме финансова възможност да помогнем на Нефтохимик. Това заяви в ексклузивно интервю за Burgas24.bg директорът на бургаския клон на Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов. След среща на най-високо ниво между кмета на Бургас Димитър Николов и премиера Бойко Борисов, ДППИ се ангажира да подпомага финансово общинския клуб.

"Действително се водят такива преговори, Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура ще бъде спонсор на Нефтохимик. Към момента се уточняват параметрите на сумата, която ще бъде предоставена на клуба. Не мога да се ангажирам с точни цифри, това е от компетентността на нашия управителен съвет. Трябва да се обсъди, да се вземе решение, след което да се пристъпи към изпълнение", разкри за нашите читатели Иванов.

Той обяви, че вече е проведена среща с един от шефовете на Нефтохимик Николай Тодоров. На нея са обсъдени обсъдихме различните варианти за спонсорство, като "шейховете" са получили уверение, че всичко ще се случи в най-кратки срокове, преди началото на първенството.

"Това е един нормален процес - да се подпомагат такива обществени каузи. Проведени са разговори с нас, тъй като ние сме едно от предприятията, които реализират немалки приходи и имаме финансова възможност да подпомогнем този процес", каза още регионалният шеф на ДППИ.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).