Легендата Станчо Цонев се завърна, стана тийм мениджър на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:00 / 24.07.2016
3531
Любимецът на зелената агитка Станчо Цонев се завърна в отбора на сърцето си - Нефтохимик, разбра Burgas24.bg. Някогашният славен халф на "шейховете", когото ултрасите възхваляваха в песните си, е назначен като тийм мениджър в клуба.

Този пост е измислен очевидно, за да почешат егото на колоритния футболен деятел. "Тийм мениджър" в случая означава чисто и просто домакин - длъжност, която Станчо изпълняваше дълги години, още откакто прекрати футболната си кариера. Сега обаче има много модерно звучене. Станчо ще отговаря за всичко свързано с представителния тим - от екипите на футболистите до гостуванията на отбора.

През 2013-а година той имаше своя идея - да създаде нов Нефтохимик, който да тръгне от най-ниското стъпало на футбола. Дори твърдеше, че е намерил спонсори, но идеята се разсъхна.

Това не е първият подобен пост в новата история на бургаския футбол. Припомняме, че преди три години Херо назначи Радостин Кишишев за тийм мениджър на ПСФК Черноморец Бургас, но беше само, за да му намери работа в клуба.

Длъжността не бе изпълнена със съдържание и дори самият Кишишев не знаеше какво трябва да прави. Той само се явяваше на стадиона в определени часове, за да отчете, че все пак е свършил нещо и през повечето време бе при добрия си приятел Милен Георгиев, който току що ме открил частния си спортен комплекс.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).