Още два тима от школата на "шейховете" стартираха подготовка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:56 / 25.07.2016
1143
Още две възрастови групи от ДЮШ на Нефтохимик стартираха лятна подготовка днес. Това са елитната формация U-15, водени от Милен Христов, както и "деца А", родени през 2004 година с треньор Георги Терзиев. И в двете възрастови групи има доста нови деца, които днес направиха първа тренировка с бъдещите си съотборници.

И двамата треньори са доволни от факта, че за сега селекцията дава резултати, а същевременно от клуба обявиха, че приемът на деца, които желаят да тренират в ДЮШ на Нефтохимик, продължава и в момента.

От ръководството припомнят, че в школата на "зелените" няма такси и всички деца тренират абсолютно безплатно.

За повече информация родителите може да се обърнат към канцеларията на бургаския тим, която се намира на ет. 2 в СЦ "Изгрев" в гр. Бургас. До края на тази седмица U-15 и "деца А" ще тренират сутрин от 9:30 часа на базата в кв. Долно Езерово, като за родените през 2004 г е предвидена контролна среща в сряда от 18:00 часа на градския стадион в Българово.

Останалите отбори от школата на Нефтохимик продължават пълноценно своите тренировки, като най-големите U-19 все още са на подготвителен лагер във Велинград. Утре момчетата на Венелин Петков ще изиграят и поредната си контрола в планинския град, в която съперник ще е аржентинския ГЕБА.

Мачът ще се играе в Ракитово, а на следващи ден в сряда, малките "шейхове" се прибират в Бургас и до началото на първенството ще се готвят на местно почва.

Утре родените 2005 г. заминават на двудневен турнир във Велико Търново. Надпреварата носи наименованието на легендарния защитни Трифон Иванов и ще се проведе на 27 и 28 юли. В нея ще вземат участие 6 отбора: Нефтохимик, Етър, Лудогорец, ЦСКА, Локомотви ГО и Ботев Пд.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).