Димчо Ненов: Ако кажа, че сме готови, ще излъжа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:40 / 27.07.2016
1607
Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов коментира днес пред журналисти предстоящия старт на "шейховете" в Първа професионална лига. Специалистът сподели своето мнение за това как протича подготовката на тима за предстоящия първи кръг от шампионата и готов ли е Нефтохимик за новия сезон.

Ето какво каза днес Димчо Ненов:

"Два дни преди мача с Локомотив (Горна Оряховица) ако кажа, че сме готови, значи ще излъжа. Дори седмица преди началото на първенството при нас имаме нови попълнения, но пък от друга страна всички играчи се влагам максимално и в момента си мисля, че ще се представим на добро ниво в първия двубой".

"Локомотив (Горна Оряховица) запазиха ядрото си и с привличането на Ангел Червенков за старши треньор съм убеден, че ще са добре подготвени. Играхме контрола с тях в лятната подготовка и се надявам да не повторим грешките от този мач, когато загубихме с 0:2".

"Излизаме в петък, за да покажем най-доброто от нашия отбор. Мисля, че изградихме добър колектив, естествено от много кратко време сме всички заедно и ще ни трябва още малко време за пълно сработване. Колективът ще е ключът към едно добро представяне в новия шампионат".

"Не искам да давам прогнози колко точки ще спечелим. Все още градим отбор и не желая да давам прогнози, които в последствие да се окажат нереални. Имаме още един, двама играчи, които са под въпрос за първия мач, но се надявам до петък всичко да е наред и с техните документи. Знаете, че сменихме целия отбор и хората, които искахме са при нас в момента, така че отчитам лятната ни селекция като добра".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).