Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ужасяваща гледка! Вижте стадион "Лазур“ след пловдивското дерби!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:33 / 31.07.2016Коментари (43)8223
Сериозни щети са нанесени на стадион "Лазур" от феновете на Ботев и Локомотив след вчерашното пловдивско дерби (1:1), видя репортер на Burgas24.bg.

"Сумата тепърва ще се изчислява, но със сигурност пораженията не са толкова големи, както при предишните погроми и палежи в мача Ботев - Лудогорец, заяви пред репортер на Burgas24.bg Пламен Киряков, който е представител на фирмата собственик на стадион "Лазур".

Още по темата: общо новини по темата: 23
03.08.2016
02.08.2016
01.08.2016
01.08.2016
31.07.2016
30.07.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЦОЦ.Циганите бяха мирни като овчици.Миризливци вие също чупехте и палехте за това млъкнете.И отново и отново не си изкупихте билетите.Дори собствената трибуна на Свлачещето не можете да заплните,но претенциите ви са големи.Видя се огромната разлика между нас и вас.Циганска работа.
-5
 
 
Селянията е в кръвта ви папагали.Това което сътворихте дори и говедата не можаха в Бургас.Не в Бургас а само на село трябва да играете .какво ви бе виновен този стадион.как тези хора да ви приемат отново.Цървула от Коматеу не се променя.Не с глоби а с изхвърляне трябва да ви накажат малоумници.
+3
 
 
Ей майни, гостоприемни сме но не ви ли омръзна да ви споменаваме само с глупостите?Ако не харесвате Бургас то поне се дръжте като домакини на този стадион!
+7
 
 
Следващото "ДЕРБИ" да се играе в село Черноземен няма какво да се чупи което е хубаво и поне ще може да се биете колкото искате. Но помислете за смъртни случай да може нормалните фенове да се отърват от тази паплач която е превзела стадионите
на 31.07.2016 г.
+13
 
 
Малоумници....точно заради вас нормалните любители на българския футбол не ходят по стадионите и са прави, някой имбецилен дебил който е шмръкнал една-две чубрици може да му строши главата, или да му хвърли някаква бомба върху детето..... полицията.....Бъчварова.....остави ги да се избият самички и да ги няма, ще е по-добре за нормалните хора....
-2
 
 
Тъпите майни като си нямат стадион няма да играят А група и това е. При положение че преди всяко дерби има боища, не ги щем в Бургас.
+27
 
 
Когато е за даване, никакви ни няма, но за чупене ли е сме първи. Хора, които през жалкия си живот не са забили един пирон, по цял ден са по паркови и градинки, пият бира и се друсат отиват на стадиона и си изкарват негативизма от жалкия си животец с трошене, псуване,бомби,димки и т.н. Бях точно в центъра на тези събития, наркоманчета и пияни трошаха и хвърляха, двама дори се сбиха по едно време. Жалка картинка, а другите вместо да им правят забележка им пляскат. Изчезнаха нормалните хора от публиката ни и все по-вече ще спират да ходят по стадионите.Как ще си заведеш детето в този абсурд? Където се трошат и хвърлят седалки, палят се факли и димки, от които не се диша, хвърлят се бомбички. Сега като сложат една голяма глоба, колкото пари не са събрани в "Кауза Колежа" за половин година и Чандъров да се замислят за кого да строят стадион! За тези същите, които утре ще го строшат и за какво? По-слаби бяхме, изравнихме с 100% засада, която аз на стадиона видях и не смеех да се зарадвам, докато не видя, че съдията даде гол.Вместо да се радваме, че се измъкнахме сухи, ние трошим.Жалка работа!
+3
 
 
Тече са виновни да но голяма вина има нашия кмет защо допусна да се играе в Бургас чижди отбори .Той е най виновен .Извинявай кмете харесвам те много но допусна голяма грешка .Асега ОПРАВЯЙ СЕ
+9
 
 
А на бургазлии селяни им викат.Софиянци го засраха и пловдивчани на 2 пъти този стадион,който е един от най-качествените в БГ.Кой е селянинът,котури?
-2
 
 
Защо го отстъпват на тези селяни да играят на поляната и феновете им да го гледат прави
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: