Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Бившата съпруга на Траян Дянков с емоционално писмо до всички медии
Автор: Екип Burgas24.bg 11:58 / 09.08.2016Коментари (2)1746
© Burgas24.bg
Бившата съпруга на починалия преди няколко дни треньор на Спартак Варна Траян Дянков написа открито емоционално писмо до спортните медии, по повод публикация във вестник "24 часа":

Burgas24.bg публикува писмото без редакторска намеса:

До главния редактор на вестник "24 часа"
Копие до спортните редакции на печатни и електронни медии

ОТВОРЕНО ПИСМО

Здравейте, казвам се Костадинка Анастасова и съм бившата съпруга на футболиста и треньор на Спартак (Варна) Траян Дянков. Изгубихме Траян на 1 август след инфаркт и аз, семействата и приятелите ни още не можем да осъзнаем, че вече го няма сред нас.


Пиша това писмо, защото два дни след трагедията прочетох в медиите, нещо което не съм очаквала. Не съм очаквала вестник като "24 часа" да публикува информация, която не е истина. Дори жълтите вестници не си позволиха да осквернят паметта му. "Според запознати Дянков прекалявал с цигарите, а понякога и с алкохола, особено след раздялата със съпругата си", пише "24 часа". Не знам кои са тези запознати, но нито преди, нито след нашата раздяла Траян е прекалявал с цигари и алкохол. Когато е употребявал алкохол, е било по повод или почерпка с приятели, той пазеше режим преди мачове и по време на лагери никога не е консумирал алкохол.

Относно цигарите, със сигурност ги е намалил пролетта. Тогава разговаряхме как аз съм спряла цигарите и се чувствам чудесно и с това го мотивирах много и той да ги намали. Няма как човек, който е бил в активна спортна форма до 40 годишна възраст да прекалява с алкохол и цигари.

Зад моите думи застават Стоян Колев, Адриан Фернандес и Стефан Трайков - бившите футболисти на Черноморец и най-добрите му приятели от Бургас Георги Колибаров и Стилиян Лазаров. Toва са хората, които са прекарали около 10 години с него в Бургас и са наистина запознати с неговия начин на живот.

С Траян сме от 18 години заедно, сгодихме се през 1998 г. оженихме се през 2009 г., разведохме се през 2014 г. , а 2015 г. посрещнахме заедно. Останахме приятели и до последно сме се подкрепяли в най-тежките си моменти. Той беше човек, на когото можех винаги да разчитам, както и той на мен.

Истината е, че спортът създаде Траян Дянков и спортът ни го отне. Започна с високото кръвно налягане и завърши на 1 август, когато той получи последната си травма и тя го изкара завинаги от терена.

Моля, ако в бъдеще желаете да пишете за Траян, да потърсите информация от мен, роднините или приятелите му. Нека го изпратим с уважение, да почива в мир и пазим паметта му чиста! Благодаря ви предварително!


С уважение,
Костадинка Анастасова







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Наистина беше много сърцат футболист и поклон пред паметта му! А относно медиите отврат от всякъде особенно Нова Телевизия.Била най-гледаната-смях.
+6
 
 
Достойно за уважение - браво на госпожата и съболезнования. Медиите в България са отврат, но нека не забравяме, че те са отражение на обществото ни. Дават му това, което то търси - сензации, фалшиви звезди и герои, пошлост, кич, чалга и въобще почти само негативни неща. Хората масово искат да четат лоши неща за други хора. Отврат! И да, вестниците и телевизиите носят своята морална вина за политиката си, но дали част от тази вина не е и в самите нас?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: