Треньорът на Созопол: Играхме на сигурно, нямаше я красотата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:57 / 15.08.2016
1322
"Ремито е справедлив резултат", констатира старши треньорът на Созопол Румен Димов след 0:0 при гостуването на Витоша Бистрица във 2-рия кръг от първенството на Втора професионална лига.

"И ние, и те играхме на сигурно. Преобладаваше по-директния футбол за сметка на красотата в играта. Имахме силни минути в началото на второто полувреме, когато Станимир Баев удари греда, а Якуб Идризов не можа да вкара на 1 метър от голлинията. В добавеното време пък домакините пропуснаха чисто положение. В тази група всички отбори са равностойни и всяка спечелена точка е плюс, така че не мога да не бъда доволен от старанието на момчетата", посочи още Димов.

От днес той приветства завръщането в пълноценната подготовка на шестима футболисти, които досега тренираха на облекчен режим заради различни здравословни проблеми. Това са Михаил Георгиев, Диян Хаджиев, Кристиян Тафраджийски, Мирослав Радев, Станимир Митев и последното ново попълнение Борислав Борисов.

"Това са все иглачи с характер, каквито са ни много нужни. Поне петима от тях ще влязат в групата за следващия ни мач", добави наставникът на "небесносините".

В 3-тия кръг на Втора лига Созопол приема Лудогорец-2 на 21 август, неделя, от 19.00 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).