Ексклузивно: Кметът бесен на Нефтохимик, ще хвърчат глави при провал с Берое

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
13:29 / 17.08.2016
7155
С разговори на висок тон и дърпане на уши е преминал Съветът на директорите в Нефтохимик, научи от сигурни източници Burgas24.bg. Както вече съобщихме, след срещата ръководството на клуба взе решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб, а "шейховете" обещаха да изорат терена още в следващия мач срещу Берое. Двубоят тази неделя обаче се явява последен шанс за изпълнителния директор Пламен Михов и старши треньора Димчо Ненов.

При провал, със сигурност ще изгори наставникът на Нафтата, който единствен се съгласи да работи при тези обстоятелства, но ще бъде първата изкупителна жертва. Все повече се сгъстяват облаците и над шефа на "шейховете". Той получи пълната свобода да прави селекцията на тима, като всяко негово желание бе удовлетворено. Недоумение буди обаче привличането на футболисти на килограм, част от които след това бяха освободени с плащането на големи неустойки.

Вече втори ден кметът Димитър Николов не може да си намери място от яд заради срамната загуба с 1:5 от ЦСКА в София и по-конкретно заради неубедителното представяне на някои от футболистите. След нелепо допуснатите попадения от 40-годишния вратар Стоян Колев останаха съмнения за уговорки.

Това удря по имиджа на футбола в града, който община Бургас се опита да излъска, взимайки мажоритарния пакет акции. Вместо да върне някогашната слава на Нефтохимик и многобройните фенове по трибуните, обаче се харчат маса пари за проект, който трупа негативи. За капак договорите с повечето спонсори все още не са сключени, а "доброжелатели" все по-често се опитват да мътят водата, въвличайки клуба в нечисти схеми. Масло в огъня добавя и подигравателното отношение на кръвния враг Черноморец, който си позволява да отправя директни нападки срещу управляващите.

По време на срещата на Съвета на директорите градоначалникът ясно е дал да се разбере, че търпението му е на изчерпване. Или Нефтохимик се взима в ръце още тази неделя срещу Берое, или ще хвърчат глави! Burgas24.bg научи още, че още в двубоя със старозагорци Колев ще седне на резервната скамейка, а под рамките на вратата ще застане младият Янко Георгиев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).