Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Ужас! Вижте как изглежда "Лазур" два дни преди мача с Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 12:17 / 19.08.2016Коментари (2)1658
Това, което направиха със стадиона, е престъоление! Това изплакаха пред репортер на Burgas24.bg от футболен клуб Нефтохимик.

Два дни преди домакинския мач с Берое, стадионът е в окаяно състояние. А щетите, оставени от пловдивското дерби между Ботев и Локо изглеждат като детинска пакост в сравнение с руините, оставени от Продиджи.

Дни след като британската група изнесе третия си концерт в Бургас, спортното бижу не може да бъде приведено в нормалното си състояние.

Рано тази сутрин бригада от затворници запретна ръкави да пълни чували с боклуци. Тревното покритие е в отвратително състояние, видя още репортер на Burgas24.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.08.2016 г.
0
 
 
Като изключим боклуците повечето от щетите не са от концерта. На влизине се препънах в показаните пукнатини по пистата...едва ли някой ги е направил 20 минути преди началото на фестивала. Стадионът също така не е покрит в ръжда, заради музикален фестива. Корозията не се пренася по музикален път. От ръководството на Нефтохимик вместо да се чудят откъде да дръпнат и с колко ще загуби Димчо Ненов следващия мач, да вземат да инвестират малко пари в стадиона. Друг е въпросът защо чичо кмет и който там е позволил организирането на Summer Chaos festival, очевидно не се интересува, дали организатора ще си изчисти ? П.П. Обичам този отбор и ми е мъчно след всичко, което преживях с него да гледам как банда хленчещи мухльовци го управляват. Махнете треньора неможач, изгонете мързелите и се подгответе за ново начало от "Б" група. И свикнете с идеята, че никой няма да дойде да гледа тия куци коне за 6 лева на мач.
Aнонимен
на 19.08.2016 г.
0
 
 
Състоянието на теренът е такова, защото имаше фестивал в събота и беше пълно с народ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: