Нефтхохимик губи Чипилов за три седмици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:02 / 19.08.2016
939
Тежка контузия в коляното е получил полузащитникът на Нефтохимик Атанас Чипилов. Това разкри по време на днешната си пресконференция наставникът на "шейховете" Димчо Ненов, предаде репортер на Burgas24.bg.

Халфът е пострадал в единоборство по време на тренировка. Днес той премина ядрено-магнитен резонанс, който потвърди, че травмата ще го извади поне за три седмици от игра.

"Жалкото е, че загубихме Чипилов, който на фона на цялостното лошо представяне в София, влезе и се представи доста добре. Онзи ден в едно единоборство му замина коляното. Днес направи резонанс, отпада поне за три седмици. Всички останали са налице. Михаел Орачев беше сменен в София заради неприятен удар, пропусна една тренировка, но от втория ден се сключи на пълни обороти", коментира Ненов преди важния двубой с Берое.

Той е категоричен, че в състава ще има много промени в сравнение с мача с ЦСКА.

"В Нефтохимик има 22 равностойни футболисти и всеки един трябва да се бори за своето място на терена, а когато получи възможност за изява, да покаже, че я заслужава. Няма как да хвърляме персонално вината за слабата ни игра върху отделни единици, защото цялостното ни представяне беше незадоволително", каза още треньорът на Нефтохимик.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).