Кой ги пуска на стадиона? Подивял лумпен нападна репортерка с ритници

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
22:15 / 09.09.2016
11001
Изключително грозна сцена се разигра по време на тазвечершната тренировка на Нефтохимик, която се проведе на стадион "Лазур". Последното занимание преди утрешния двубой с Левски трябваше да е нещо позитивно, като лично кметът Димитър Николов дойде да повдигне духа на играчите преди важния мач.

Тренировката обаче бе помрачена от безобразното поведение на фанатизиран лумпен, който се нахвърли с ритници върху единствената репортерка, дошла да отрази заниманието.

Повод за "гнева" на лицето, което изглеждаше меко казано неадекватно, стана публикацията на Burgas24.bg от май месец тази година, в която футболист на Нефтохимик се оплака, че лумпени са причакали футболистите и са ги ошамарили заради загубата от Ботев Гълъбово.

След словоизлиянията за написаното, лумпенът директно се засили към журналистката, събори я на земята и започна да я рита в корема. Само присъствието на цялото ръководство на "шейховете" предотврати по-сериозни ексцесии.

Служителите на Пето РПУ реагираха светкавично и лицето е задържано за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Burgas24.bg припомня, че заради същите тези хулигани, които от години се опитват да раздават собствено правосъдие, преди дни футболен клуб Нефтохимик бе глобен с 37 хиляди лева, като впоследствие глобата бе редуцирана на 19 хиляди лева.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).