Черноморец наниза 8 гола на Приморско за първа победа през сезона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:10 / 12.09.2016
2109
ФК Черноморец 1919 записа първа победа в "А" Областна футболна група. В мач от II кръг на първенството, "акулите" разгромиха с 8:1 Ропотамо (Приморско). Двубоят се игра пред около 100-ина зрители на стадиона в кв. Ветрен.

Двубоят започна с натиск на домакините и след само 11 минути игра те успяха да поведат. След центриране от фаул топката попадна у Тодор Стоев, който с глава я насочи в мрежата за 1:0. 120 секунди по-късно, с удар по земята, Илия Русев удвои преднината на Черноморец. Илия Иванов можеше да направи резултата класически, но вратарят на гостите изби изстрела му в корнер.

Той все пак стана такъв в 20-ата минута. Илия Русев направи чудесен индивидуален пробив и подаде към съименника си Иванов, който вкара за 3:0. Изстрели на Диян Райков и Мариян Желев пък преминаха покрай гредите.

В 35-ата минута Асен Джамбазов отбеляза първото си попадение със синята фланелка. Той бе изведен сам срещу вратаря от Илия Иванов и с прецизен удар се разписа за 4:0. Отново той направи 5:0 в последните секунди на първото полувреме. Тодор Бачев центрира в наказателното поле, Михаил Ралев стреля, но вратарят изби. Топката обаче попадна у Джамбазов, който на празна врата не сгреши.

Втората част започна с гол за Ропотамо. Гостите отбелязаха почетното си попадение в 48-ата минута, след грешка в отбраната на домакините.

В 68-ата минута Черноморец възстанови преднината си от 5 попадения, след мощен изстрел на Жулиен Парушев под напречната греда. В 71-ата минута пък Диян Райков с техничен удар намери долния десен ъгъл на вратата на гостите за 7:1.

С гол близнак, но в десния ъгъл, Виктор Янев оформи крайното 8:1 в 73-ата минута. Това дебютно попадение за ФК Черноморец 1919 за юношата на "акулите". След още 180 секунди игра резултатът можеше да набъбне на 9:1. Илия Русев бе фаулиран в наказателното поле, за което главният арбитър отсъди дузпа. Зад топката застана Михаил Ралев, който обаче прати топката в дясната греда. При добавките Виктор Янев и Илия Русев също не успяха да отбележат.

Състав на ФК Черноморец 1919: Я. Костадинов, Т. Бачев, Т. Стоев, М. Желев, Хр. Георгиев, Сл. Костенски, Д. Райков, Ил. Русев, М. Ралев, Ил. Иванов, Ас. Джамбазов

Резерви: М. Димитров, П. Георгиев, Ж. Парушев, К. Велиев, Г. Праматаров, Р. Стоянов, В. Янев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).