Съдия не позволи на "Акулите" да вземат точки в калта на Благоевград

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:38 / 23.11.2008
980
Черноморец - Бургас загуби с 1:2 гостуването си на Пирин (Благоевград). Двубоят трябваше да се изиграе вчера, но заснежения терен в югозападния ни град не позволи това да се случи. Днес двата отбора изиграха динамичен и интересен двубой, като и двете попадения паднаха преди почивката. Победния гол за домакините дойде след изключително спорна дузпа, отсъдена във вреда на „акулите".

Двубоят започна изключително динамично, въпреки тежкия и кален терен, сякаш след отлагането двата отбора нямаха търпение да се вкопчат в битка.

Първото попадение падна още в 11-та минута и бе за сметката на домакините. Дафков с хубаво подаване разсече защитата на „акулите" и изведе голмайстора на отбора Пиетробон на изгодна позиция, от която аржентинеца не сгреши, правейки резултата 1:0.

Бургазлии реагираха като ужилени и се впуснаха в неспирни атаки, в търсене на изравняването. Още в 13-та минута „акулите" успяха да върнат попадението. Марсио Нуньо се оказа най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле на домакините и успя да изравни резултата.

След изравняването „сините" още на няколко пъти имаха възможност да отбележат и на свой ред да поведат, но вратаря-ветеран в редиците на домакините Иваников бе безпогрешен.

Така се стигна до най-спорното положение в двубоя. 5 минути преди края на първото полувреме съдията Цветан Георгиев даде изключително спорна дузпа в полза на домакините, за игра с ръка на Николай Николов в наказателното поле на Чворович. „Акулите" дълго оспорваха скандалното решение, но съдията бе непреклонен. Даниел Пеев застана зад бялата точка и превърна дузпата в гол за 2:1.

След почивката Димитър Димитров - Херо направи няколко смени в редиците на гостите, в търсене на изравняване на резултата. В игра се появиха Екундайо Джейоба, Мишел Платини и Трайков, но резултата остана непроменен. „Акулите" надиграха тотално своя съперник и създадоха няколко чисти положения за гол, но всички пъти или грешаха или бяха отчайвани от невероятните спасявания на вратаря на домакините Иваников.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).