Херо налита два пъти на съдиите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 24.11.2008
658
Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров - Херо отново се замеси в скандал. Веднага след последния сигнал за първите 45 минути Херо награби реферите. Той започна да ръкомаха към тях пред безучастните погледи на полицаите. На помощ на Херо бе и неговият помощник Диян Петков. Историята се повтори и след последния съдийски сигнал, когато Херо изля цялата си злоба отново върху съдийската тройка. Главният съдия Цветан Георгиев стоически издържа на нападките на Херо, без да му отвърне нито дума.

Поизмръзналите фенове на стадиона награбиха треньора с цветущи изрази. Те подвикнаха до следващия мач Херо да не идва в Благоевград, тъй като бедствие заплашва града. Агитката визираше миналогодишния и този мач, които бяха отложени заради лоши метеорологични условия.

 

"Пускаме жалба срещу реферите в този мач. Претенциите са ми за дузпата, която бе свирена в полза на Пирин. Мисля, че нямаше съприкосновение с топката в ръката на наш състезател. Колкото до отменения гол, изгледах положението на запис и се извиних на съдията. Докато Порточанов е начело на съдиите, винаги ще има отношение към Черноморец. Съгласен съм да напусна клуба, ако без мен това отношение спре и бъдат оставени футболистите на нашия клуб да се развиват нормално", заяви Димитър Димитров.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).