Поморие удари Ботев и уреди спаринг с Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:41 / 02.10.2016
1744
Отборът на ОФК Поморие постигна победа с 3:2 на негостоприемният терен на ПФК Ботев /Гълъбово/. Срещата беше много оспорвана и премина през много обрати .

Първо отборът на Поморие откри резултата във 21-ата минута, когато Бекир Расим центрира отдясно, а Даниел Стоянов засече за 0:1.

В 33-ата минута Лозев фаулира Дончо Атанасов в наказателното поле на Поморие, за което бе отсъдена дузпа. От бялата точка Георги Кирилов възстанови равенството.

Малко изненадващо отборът на Ботев поведе с 2:1 в началото на второто полувреме, но до края на срещата Поморие отбеляза нови 2 гола.

В 78-ата минута след заучено изпълнение на пряк свободен удар Кирил Георгиев се разписа за 2:2. Минутка преди края на редовното време Ахмед Ахмедов отбеляза победното попадение и донесе трите точки за Поморие.

Футболистите от Поморие посветиха тази победа на своя съиграч Християн Казаков, на когото предстои не лека операция.

Доволен от резултата наставникът на Поморие Малин Орачев пусна отбора в двудневна почивка.

През паузата в първенството отборът на ОФК Поморие ще се срещне в контролна среща с елитния Нефтохимик /Бургас/ на 08.10. /събота/ на Кампуса.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).