Христо Янев: В Нефтохимик се чувствам като у дома си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
22:27 / 02.10.2016
1096
Искам да поздравя моите футболисти, поведението им на терена тази вечер беше похвално. Това заяви старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев минути след загубата от Лудогорец с 1:3. Въпреки поражението, младият специалист изрази оптимизъм, че хубавите неща тепърва предстоят в бургаския тим.

"Срещу нас играха много добри футболисти, отбор, чиято класа си личи. Докато бяхме свежи, ние също стояхме добре на терена. Поздравявам моите футболисти, защото те направиха това, за което си говорихме в съблекалнята", коментира наставникът на "шейховете".

"Поуките за нас след този мач са много, но в момента ние сме на светлинни години. Имаме слабости, отпадаме физически след 70-ата минута. За щастие имаме време до следващия мач, за да работим и да отстраним тези слабости. Виждам страхотна атмосфера в съблекалнята, виждам хора, които се стараят. Трябва да привлечем още няколко класни попълнения, с които да вдигнем нивото, но резултатите няма да закъснеят. До този момент всички в клуба се държат по страхотен начин, чувствам се като у дома си", каза още Христо Янев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).