Нефтохимик победи Поморие в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:54 / 08.10.2016
1713
Нефтохимик победи Поморие с 1:0 в контрола, която се игра на Кампуса. Единственото попадение в мача вкара Мариян Огнянов в 15-та минута.

Още в първите минути футболистите на Христо Янев пропуснаха да поведат. Манев проби отдясно, извади топката към Маламов, но той от 2 метра направи страхотен
пропуск.

Нефтохимик продължи да натиска сериозно и в 15-та минута Огнянов стреля от 15-на метра и успя да открие резултата. След този гол бургазлии продължиха сериозно да натискат, но пропуски направиха Живко Петков, Емануил Манев и Мариян Огнянов.

През втората част Христо Янев направи множество промени. Още в 46-та минута Костадин Хазуров се оказа сам срещу вратаря на Поморие, но ударът му премина в страни от вратата. Постепенно поморийци изравниха играта, като в края на мача след няколко разбърквания имаха шанс да изравнят, но Стоян Колев се намеси решаващо на няколко пъти.

Утре футболистите на Нефтохимик получиха почивен ден и ще подновят тренировки в понеделник. Бургаският тим приема Славия идната събота, в пореден мач от Първа Лига.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).