Кметът Николов пред Burgas24.bg: Нефтохимик случи на отличен треньор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:06 / 20.10.2016
3007
Нефтохимик случи на отличен треньор в лицето на Христо Янев, сега му трябва само спокойствие. Това заяви бургаският кмет Димитър Николов специално за Burgas24.bg. Пред наш репортер днес той разкри, че се готви сериозна подкрепа за "шейховете" в гостуването срещу Верея Стара Загора.

"Това, което мога да кажа е, че Нефтохимик случи на отличен треньорски екип. Оптимист съм за бъдещето на клуба. Освен това съм съгласен с управителния съвет, че в момента отборът се нуждае от спокойствие. Интригите за това, кой ще бъде уволняван и кой ще бъде назначаван на негово място, трябва да спрат веднъж завинаги", отсече Николов.

С това си изказване градоначалникът, по всяка вероятност визираше тиражираната неотдавна информация, че от зимата в Нефтохимик ще се завърне Димитър Димитров - Херо. По информация на Burgas24.bg, в основата на тези партенки стои бивш началник в "зеления" клуб, който си тръгна с не особено добри чувства от "Лазур" и после се постара по всевъзможни начини да отрови атмосферата не само в съблекалнята, но и извън нея.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).