Шампионска титла за малките ръгбисти от Ботев (Бургас)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:02 / 31.10.2016
1542
Състезателите на ръгби клуб "Ботев" - Бургас от възрастова група деца се представиха отлично в Републиканското Първенство по Ръгби 5 в столицата. Те завоюваха първото място, което им отреди златните медали и куп други награди, похвалиха се пред Burgas24.bg от клуба.

Съперници на децата от "Ботев" бяха четири софийски и един отбор от Ихтиман. Ръгбистите на треньора Петко Колев успяха да бъдат най-ефективни и се поздравиха с успех от 30:25 в оспорван финал със силния отбор на 14-то СОУ "Асен Златаров" - София.

Купата на турнира и златните медали за победителите връчи лично президентът на Българска федерация ръгби и народен представител Атанас Зафиров, който поздрави всички участници и изрази задоволство от нивото на състезанието.

Ръгби клуб "Ботев" - Бургас изказва благодарност за организацията от страна на БФ Ръгби и подчерта, че това е правилният път - развитието и привличането на децата към магията на голямото Ръгби семейство, както и непрестанното организиране на държавни турнири за младите ни таланти!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).