Ексклузивно: Кой насади Нефтохимик на пачи яйца?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
19:39 / 02.11.2016
4303
Футболен клуб Нефтохимик е притиснат в ъгъла да плати 10 200 евро мениджърски комисионни за привличането на Боян Гьоргиевски и Серджиу Хомей, научи ексклузивно Burgas24.bg от изключително достоверен източник.

Договорите за посредничество за сключени с ВикВен Спорт ЕООД, като дължимата сума за македонеца е 3600 евро, а за румънеца - 6600 евро. Новината идва като гръм от ясно небе за ръководството на клуба, на което през лятото е обяснено, че за всеки новопривлечен играч, "шейховете" трябва да платят скромна комисионна от по 1000 лева.

Припомняме, че лятната селекция на Нефтохимик бе направена изцяло от тогавашния изпълнителен директор Пламен Михов. Негова бе властта да реди селекция, да води подготовка, а очевидно и да избира посредници за сделките си. Лошо управленско решение или схема за източване на клубната каса са договорите с ВикВен Спорт ЕООД и плащането на баснословни суми за чужденци със спорни качества - всеки сам може да си направи изводите. По-притеснителното е, че в Нефтохимик за пореден път друг трябва да вади кестените от огъня.

От няколко седмици футболният мениджър Виктор Венков изпраща ултимативни писма до ръководството на клуба, държейки да получи своето. За тези, които обичат Нефтохимик, остава само да стискат палци да не се появят и други мениджъри с други претенции, а това е твърде вероятно, предвид хаотичната селекция, правена през лятото. Тогава се привличаха футболисти на килограм, други се освобождаваха само няколко седмици, след като са подписали договори с клуба.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).