Созопол хвали Етър, но се хвърля за победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:08 / 18.11.2016
1929
"Очаква ни интересен мач с барутен заряд на дерби. Битките не ни плашат, ние сме се доказали като биткаджии. Разузнали сме Етър детайлно и сме готови с тактиката за положителен резултат. Въпреки че сме гости, това не означава реми, а победа, защото ние винаги играем само и единствено за победа", заяви старши треньорът на Созопол Румен Димов преди гостуването във Велико Търново от 13-ия кръг на първенството във Втора лига.

"Небесносините" се установиха от днес в старопрестолния град с група от 19 футболисти. По принуда липсват четирима: последен от трите си мача наказание има да изтърпява Ангел Делчев, а Диян Хаджиев, Иван Стоянов и Милен Димов са трайно контузени.

"Изправяме се срещу отбор с традиции в българския футбол и треньор, който дълбоко уважавам и винаги съм харесвал. Забележително е да стигнеш финал за купата на България с по-нискоразреден отбор. Освен това Георги Василев е бил и треньор на един от любимите ми отбори в България- Левски, с който постигна достойни успехи. За мен Гочето трябваше да поеме националния отбор", добави Румен Димов.

Сблъсъкът на стадион "Ивайло" е утре от 14,30 ч. Съперниците си поделят трето-четвърто място с равен актив от 23 точки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).