Само двама чужденци останаха да тренират с Черноморец Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:00 / 03.12.2008
1164
Само двама чужденци останаха да тренират в Бургас с "акулите", след като днес още трима поеха към родините си. Двамата сърби - Иван Чворович и Александър Стоимирович и македонецът Ванчо Траянов се прибраха по родните си места днес. Вчера това сториха Марсио Нуньо, Мишел Платини и Дуду. По този начин в Черноморец Бургас останаха само двама чужденци - Екундайо Джайеоба и Бамба.

Футболистите ще бъдат разпуснати на 9 декември в коледна ваканция. До неделя те ще тренират по веднъж дневно, а в понеделник и вторник ще преминат функционални изследвания в София и ще излязат в почивка. Първата тренировка след това е на 5 декември.

Анализ на изминалата есен ще бъде направен от собтвеника на клуба Митко Събев, изпълнителния директор Добромир Горбанов и треньорското ръководство. Това ще стане след като Събев се прибере от чужбина след няколко дни. На срещата ще се дискутира и зимната селекция, какви футболисти ще бъдат привличани и кои ще напуснат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).