Юноша на Нефтохимик влезе в групата за гостуването на Дунав

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:50 / 27.11.2016
1285
Отборът на Нефтохимик отпътува за Шумен, където ще остана на режим преди двубоя с Дунав (Русе). Срещата от 15 кръг на Първа лига е днес от 15:15 часа на "Лудогорец Арена", където русенци играят домакинските си мачове.

Интересен факт е, че в групата от 18 човека попадна и юношата на Нефтохимик Кристиян Парашкевов. 17-годишният футболист започна подготовка с представителния тим преди по-малко от месец, заедно със своите съотборници Димитър Вълев и Димитър Иванов. Заради доброто му представяне по време на тренировките, старши-треньорът на "шейховете" Христо Янев реши да му даде шанс да бъде част от групата за гостуването на Дунав.

Двата отбора се изправят един срещу друг за втори път от началото на шампионата. В предишната им среща на стадион "Лазур", след оспорван двубой, Нефтохимик загуби с 1:2. Трите точки са изключително важни за "шейховете", за това в днешния мач те ще вложат всичките си усилия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).