Ивайло Дражев: На половин Бургас обещаха офиси на стадион "Черноморец", това е най-добрият град за крадене

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:23 / 03.12.2016
4795
На половин Бургас обещаха да подарят офиси, мезонети и апартаменти на стадион "Черноморец", това е най-добрият град за крадене. С тези думи бившият президент на ФК Черноморец Ивайло Дражев се включи в протеста срещу разграбването на съоръжението в кв. "Акациите", предаде репортер на Burgas24.bg. Това бе първата му публична поява след излизането от затвора, където изтърпя изтърпя присъда за причиняване на смърт на пътя.

"Знаех много добре какво ще стане, но никой тогава не ме послуша. Стадиона го апортираха в едно фалшиво дружество - ПСФК Черноморец, което в момента обявява фалит, за да може имотът да стане разменна монета. Такова чудо няма! В продължение на 10 години една пълна безотговорност и незаинтересованост - умишлени действия и бездействия от страна на администрацията. Има много виновници. Сега община Бургас трябва да оспори всички тези задължения към фирми, свързани с лицата, на които е подарен стадионът, които го разрушиха и не са сложили едно болтче", отсече Дражев.

Цялото му изказване гледайте в нашето видео!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).