Херо в Русия, а след него потоп

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:05 / 06.12.2008
814
Димитър Димитров изпълни заканата си и заряза Черноморец. Херо замина за Русия, където преговоря с Амкар (Перм). Той е препоръчан на руснаците от мениджъра Мирчо Димитров. Последният представлява българската колония в отбора, който зае четвърто място в първенството на Русия. Там играят Мартин Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков. Амкар остана без треньор, след като Миодраг Божкович отказа да поднови договора си с клуба. Сърбинът предпочете офертата на ФК Москва. Херо се запозна на място с условията и намеренията на шефовете на Амкар за бъдещето на клуба, след което прие. Той бил леко притеснен от разпродажбата на основни играчи, но в крайна сметка казал "да". Днес Херо се връща за да се разбере с боса Митко Събев.
След като Димитров каза "В Русия съм", в Черноморец нещата не тръгнаха на добре. Бургазлии се хванаха за гушите. Помощник-треньорът Диян Петков и Стефан Трайков се скараха на тренировка. Двамата си разменили остри реплики и си налетели.

До бой не се стигнало, защото останалите футболисти и треньори успели да ги разтърват навреме. Повод за кавгата била двустранната игра. Петков и Трайков били в един отбор и си разменили взаимни упреци, след като не им вървяло в резултата. "Подобни неща се случват и в Реал", обявиха от клубът. На "Лазур" обаче не могат да скрият в отбора се е събрало доста напрежение заради слабите резултати в последно време.

Източник: в. "Стандарт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).