Мирно шествие за спасението на стадион "Черноморец"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:22 / 07.12.2016
1667
Инициативен комитет на родители на деца, трениращи футбол във ФК Черноморец 1919, организира мирно шествие за спасението на стадион "Черноморец". То ще се проведе на 10 декември (събота) от 11:00 ч. Началната точка е площад "Тройката", а крайната - площад "Атанас Сиреков" пред сградата на Община Бургас - 11:30 ч.

Инициативата на родителите е подкрепена от 7 спортни клуба и сдружение "Бъдеще за Черноморец". Основната цел е засвидетелстване на подкрепа в борбата за връщане на стадион "Черноморец" във владение на Община Бургас и привеждането му вид, познат отпреди години.

Инициативният комитет, ръководството на ФК Черноморец 1919 и всички, които подкрепят инициативата, приканват всички граждани, политици, обществени и спортни деятели да се присъединят към мирното шествие. Нека заедно покажем, че бургазлии живо се интересуват от съдбата на един от символите на града и са готови на всичко, за да остане за тях, техните деца и бъдещите поколения, призоваха от клуба.

За провеждането на мирното шествие вече е внесено уведомление в администрацията на Община Бургас, адресирано до кмета Димитър Николов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).