Само в Burgas24.bg! Кметът размаха пръст – до пролетта спортното бижу в "Славейков" да е готово

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:39 / 07.12.2016
5622
С пълна пара върви изграждането на спортния комплекс със закрит басейн и игрище за футбол в ж.к. "Славейков", увери се екип на Burgas24.bg. На строителната площадка днес видяхме над 30 работници и тежка техника, която издигаше пилоните на бъдещия басейн. Постаментите ще са основа, за да се сглоби модерното съоръжение, което ще е без аналог в България и се очаква да стане притегателно място за плувните спортове.

Както ние първи съобщихме преди повече от година, на футболната база, която се строи в момента, ще тренират юношите на Нефтохимик. Това обещание направи кметът Димитър Николов с аргумента, че малките "шейхове" са ощетени и газят в калта на Долно Езерово.

Днес градоначалникът се отби да инспектира лично как върви строежът на базата. Той пристигна на обекта малко след 14:00 часа и детайлно огледа процеса по строителството. Единствено екип на Burgas24.bg присъства на изненадващото посещение и успя да чуе какво каза Николов на работниците.

Кметът разкритикува изпълнителя, че изостава от заложения график и го посъветва да работи по-експедитивно. По думите му, до пролетта, лентата на новото спортно бижу трябва да бъде прерязана.

Припомняме, че общият бюджет на проекта възлиза на 13 000 000 лева с ДДС, от които до 90% бяха осигурени чрез нисколихвен кредит.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).