Ексклузивно: Ново сдружение ще подпомага юношите на Черноморец, Херо застава начело!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:16 / 13.12.2016
3095
Ново сдружение с нестопанска цел, което ще подпомага детско-юношеския футбол на Черноморец, ще бъде създадено в Бургас, научи ексклузивно Burgas24.bg. То ще бъде учредено от легенди на бургаския футбол, като първото предложено име е това на Димитър Димитров - Херо.

В момента специалистът е начело на казахстанския Иртиш, но многократно е изразявал готовността си да се завърне в родния Бургас, където ще е близо до семейството си.

Революционната идея е дадена лично от председателя на Съвета на Директорите Митко Събев по време на днешното закрито заседание и ще бъде дадена на местния парламент за разглеждане.

Събев е изразил огорчението си от начина, по който малките "акули" бяха изведени да протестират пред общината и определи мирното шествие като "пиар акция". Той е готов да изготви форма за реално подпомагане на детско-юношеската школа на "акулите", стига да срещне подкрепа от страна на община Бургас.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).