В Локо Бургас могат да разчитат на партньорство със "Съдърланд" и занапред

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:02 / 20.12.2016
1007
Нашата мотивация е да подкрепяме спорта, радва ни това, което се случва с Локомотив Бургас. В клуба се опитват да изградят една стабилна среда и футбол на всички нива. Стремят се целенасочено към по-високи позиции и по-сериозни постижения.

Това заяви пред Burgas24.bg Александър Милев, който е директор на бургаския офис на генералния спонсор "Съдърланд глобъл сървисиз". Той даде уверение, че "железничарите" могат да продължат да разчитат на безрезервната подкрепа на своя партньор.

"Нашите амбиции за предстоящата година са да продължим да се развиваме със същия успех, както досега. По прогнози, целим увеличаване на екипа си в следващата година. Отворихме нов италиански проект, с който ангажирахме нови 30 души с италиански език. Немският ни екип също продължава да расте и напролет предстои ново разширяване на екипите. Продължаваме да развиваме компанията в Бургас и региона и даваме всичко от себе си за успешното развитие на компанията", каза още Александър Милев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).