Скандал назрява в Нафтата! Вижте какво каза кметът за финансирането на клуба през 2017-а

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 21.12.2016
3776
Никаква конкретика относно финансирането на Нефтохимик през новата календарна година не даде кметът на Бургас Димитър Николов по време на обсъждането на бюджет 2017. Градоначалникът разкри, че има резерви, но решението зависи изцяло от общинските съветници, предаде репортер на Burgas24.bg.

Вчера ръководството на "шейховете" е провело работна среща с местния парламент, за да обсъди параметрите на бъдещата субсидия. Припомняме, че от клуба поискаха милион и половина лева от общината за нуждите на тима през следващата година.

Burgas24.bg
обаче разбра, че разговорът е преминал повече от унизително за финансовия благодетел Павел Бошнаков, който е срещнал сериозен отпор сред част от съветниците. Като най-големи противници на идеята са се обявили Румен Ангелов младши, Веселин Пренеров и Красимира Маркович.

Другата ябълка на раздора между мажоритарния собственик община Бургас и Павел Бошнаков е назначението на Благо Митрев, Станимир Димитров - Гегата и Митко Трендафилов, довериха ни изключително достоверни източници. Предложението, което е дошло от финансовия благодетел, никак не се харесва на голяма част от общинските съветници.

Те се опасяват да не се повтори фиаското с назначението на Пламен Михов и никак не е изключено обявеното вече завръщане на трите легенди да бъде преразгледано в началото на другата година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).