Ето кой ще води атаката на Локо Бургас след трансфера на Милен Георгиев в Равда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:13 / 02.03.2017
2845
Амбициозният тим на Локомотив Бургас подсили офанзивната си мощ, привличайки Иван Дончев, научи Burgas24.bg. Най-новото попълнение идва при "железничарите" от ФК Камено, като от него се очаква да опъва здраво мрежите на съперниците в А ОФГ.

До трансферния удар се стигна след изненадващото напускане на една от звездите в отбора - Милен Георгиев в посока Равда. Източници на Burgas24.bg разкриха и каква е най-вероятната причина за скорошната раздяла с легендарната деветка.

На "Съдърланд Арена" упорито се говори, че високите цели в Локомотив са отказали легендарния голаджия. Желанието на Милен Георгиев било по-скоро да разцъква с приятели и да играе без напрежение, докато от футболистите на бургаското Локо се чакало едва ли не победа на всяка цена.

В лицето на Иван Дончев бургаските железничари намират истински професионалист и доказан голмайстор. Като активен футболист той направи кариера в Германия и спечели симпатиите на феновете с острите си влизания по левия фланг и невероятната техника на скорост.

Тъй като в съвременния футбол е характерно точно бившите крила да бъдат преквалифицирани като централни нападатели, в Локомотив Бургас се спряха на Иван Дончев, който ще бъде бургаският еквивалент на Меси за атаката на "черно-белите".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).