Добри новини за Нефтохимик! Павел Бошнаков остава в клуба, финансиране ще има

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:16 / 29.03.2017
4430
Председателят на Съвета на директорите Павел Бошнаков остава в Нефтохимик, въпреки депозираната оставка, научи ексклузивно Burgas24.bg. Бизнесменът ще продължи да подпомага финансово "шейховете" с помощта на община Бургас.

Наши източници довериха, че до днес в хазната на Нафтата са преведени 270 хиляди лева от гласуваните на сесия 300 хиляди лева. С това община Бургас притежава вече 83% от акциите на клуба.

Междувременно Burgas24.bg научи още, че утре ще бъде свикан извънредно Съветът на директорите, за да освободи от поста изпълнителен директор подалия оставка Благо Митрев. Както съобщихме вчера, шефът на "шейховете" напусна, за да продължи кариерата си в Германия. По-късно с решение на Общо събрание, Митрев ще бъде заличен и от Съвета на директорите.

"Футболистите на Нефтохимик могат да бъдат спокойни, че ще завършат шампионата без финансови сътресения. Всички премии ще им бъдат изплатени в най-скоро време", увери ни още нашият източник.

В момента се водят преговори с нов потенциален спонсор, като се очаква съвсем скоро разговорите да се увенчаят с успех.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).