Видео: Не пропускайте тази събота бургаското Ел Класико

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:12 / 20.04.2017
2451
"Локомотив" Бургас приема "Черноморец 1919" в дербито на 21-ия кръг на "А" областна футболна група. Превърналият се в "бургаското Ел Класико" двубой между двата тима през есента предложи много емоции и заряд и едва ли някой може да се съмнява, че срещата тази събота ще бъде още по-голям спектакъл, далеч над нивото на първенството, в което се намират двата отбора.

През първия полусезон сблъсъкът между черно-бели и сини завърши с равенство 1:1 пред страхотна за "А" ОФГ атмосфера и запълнени седящи места на стадиона в гр. Поморие.

"Локомотив" ще може да разчита на най-доброто в тази среща, а играчите са пределно мобилизирани да задържат първата си позиция в шампионата.

С новите попълнения в състава си, като Калоян Опнаков, Иван Дончев и Николай Димитров, "Локомотив" постигна нужния баланс между млади и опитни състезатели и ще направи всичко възможно да срази "акулите".

За "железничарите" титуляр ще започне и Тодор Бачев, който премина на полусезона в редиците на "Локомотив" именно от "Черноморец" и определено има какво да доказва на бившия си отбор.

Тимът повече от всякога има нужда от подкрепа срещу именития си съперник, в мач с голямо значение, наелектризиращ заряд и атмосфера на истинско дерби.

Очакваме ви тази събота (22.04) от 17:00 часа на "Съдърланд Арена", призоваха от "Локомотив".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).