Успех на танцьори от клуб "Бургас 1975"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:47 / 24.04.2017
3659
С успешен дебют на международно състезание и медали на национален турнир започна състезателната дейност на несебърския младеж Самуил Лечев с новата му партньорка в спортните танци Иванджелина Манушкина.

Самуил и Иванджелина са партньори от есента на 2016 година. И двамата са състезатели на Клуб по спортни танци "Бургас 1975" и имат много успехи и отлични постижения с предишните си партньори.

След активна подготовка и усилени тренировки, двойката направи успешен дебют на международен турнир в град Омск, Русия.

В Русе Самуил и Иванджелина направиха първото си участие и на турнир от спортния календар на Българската федерация по спортни танци. Те се завърнаха от състезанието с един златен и три сребърни медала, като в надпреварата за "Купа Русе" се състезаваха и с танцьори от по-голяма от тяхната възрастова група.

Под ръководството на своите треньори - Явор Вълчев, Добрина Паричкова и Андрей Тодоров, Самуил и Иванджелина усилено се подготвят за предстоящото Държавно първенство във Варна през май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).