Нефтохимик възкръсна след 4:1 с Локо ГО

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:21 / 06.05.2017
2963
Нефтохимик прекъсна черната серия от шест мача без победа и зарадва феновете с убедителен успех. Момчетата на Христо Янев надвиха у дома прекия си конкурент Локомотив (Горна Оряховица) с 4:1 в среща от 31-ия кръг на Първа лига (втора осмица - група Б).

Иван Вълчанов откри в 36-ата минута с гол-шедьовър. Галин Иванов удвои в 48-ата минута, Атанас Фиданин намали в 63-ата от дузпа, а Владислав Романов оформи крайното 4:1 с голове в 71-ата и 95-ата минута.

Така Нефтохимик завършва трети в своята група с актив от 31 точки и ще играе бараж с Монтана за оставане в елита. За Локомотив ГО остава далеч по-трудния съперник - отбора на Славия.

През първата част домакините упражниха лек натиск към вратата на Локомотив и очаквано Иван Вълчанов откри резултата в 36-ата минута с великолепен гол от далечно разстояние.

Минута по-рано Кифуети опита опасен удар към вратата на Георгиев, който изби кълбото акробатично в корнер. В края на полувремето Галин Иванов пропусна да удвои.

След почивката, още в 48-ата минута Галин Иванов удвои. Гостите се върнаха в двубоя с попадение на Фиданин в 63-ата минута от дузпа, която беше отсъдена за игра с ръка на Хашев.

В 71-ата минута на срещата Владислав Романов направи резултата 3:1, след като беше изведен от Галин Иванов и прониза вратата на Денчев. В края на двубоя отново Романов беше точен и фиксира крайното 4:1.

Нефтохимик: Георгиев, Велков, Хашев, Пехливанов, Онуоха, Вълчанов, Йорданов, Дюлгеров, Романов, Иванов, Хазуров

Локомотив ГО: Денчев, Желев, Кавдански, Амброуз, Фиданин, Джоман, Мадианга, Бен Отман, Христов, Ндонгала, Кифуети



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).