Локо Бургас тресна Камено в дъжда, нареди 18-а победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
20:19 / 06.05.2017
3808
Мъжкият отбор на Локомотив Бургас нареди 18-та победа за сезона след като направи 3:1 с ФК Камено под проливния дъжд в Бургас. Метеорологичните условия до голяма степен направиха мача доста тежък, като през първото полувреме двата отбора си размениха само по едно опасно положение.

В 21-вата минута, след центриране от корнер, Костадин Джамбазов засече топката с глава, но ударът му мина на сантиметри от вратата на гостите от Камено. Десет минути по-късно удар от далечно разстояние по посока вратата на Локомотив"срещна напречната греда. "Железничарите" все пак успяха да отбележат през първото полувреме, но голът бе отменен за нарушение в атака.

През втората част Локомотив бе видимо по-силният отбор, но така и не стигаше до голово положение. В 55-тата минута такова се отдаде на Иван Тодоров. Нападателят на черно-белите прехвърли вратаря, но топката мина в непосредствена близост до очертанията на вратата.

Малко по-късно, след центриране от пряк свободен удар, играч на Камено игра с глава в опит да изчисти топката, но вместо това я прати в собствената си врата, прекъсвайки головата суша на "Съдърланд Арена". В 72-та минута гостите изравниха резултата, след изстрел от границата на наказателното поле, който се отклони в страничния стълб и попадна в мрежата на бургазлии.

Натискът на Локомотив даде резултат едва 5 минути преди края на мача, когато Иван Тодоров прехвърли с глава излезлият напред вратар на Камено, връщайки аванса на своя тим. Две минути по-късно "железничарите" получиха право да изпълнят дузпа. Зад бялата точка застана Тодоров, който бе безапелационен и приключи спора в този мач, оформяйки крайното 3:1 в полза на Локомотив.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).