Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Ватерполистите четвърти след първия финал, не са се отказали от медалите
Автор: Екип Burgas24.bg 13:42 / 25.05.2017Коментари (0)1463
©
С изненадващи резултати завърши първият финален турнир от държавното първенство по водна топка за юноши младша възраст, родени 2001 и по-малки.

На плувен комплекс "Приморски" шампионът "Черноморец" не успя да разгърне потенциала си и зае четвъртото място във временното класиране. Момчетата на старши треньора Петър Йонов спечелиха само две от срещите във финалната шестица, което откровено е спад в представянето на отбора. Всичко предстои да се решава в заключителния втори финален кръг, домакин на който ще е "Черноморец".

"На този турнир отборът не изглеждаше така, както трябва. Преходът от малък на голям басейн е тежък. А и като че ли спечелените медали и титла ни натежаха. След един успешен сезон е допустим срив. Явно има и недостиг на амбиция," заяви Петър Йонов, който не скри, че по принцип във Варна се играе трудно.

Бургаският тим победи "Тича" със 7:3 и "Аква спорт" с 9:3. Загубите са от КПС "Варна" с 1:7, "Локомотив Н.Н." с 4:8 и "Комодор" с 2:7.

Временното класиране във възрастта оглави бронзовия медалист от миналия сезон КПС "Варна" 15 т., следват "Комодор" 12 т., "Локомотив Н.Н." 7 т., "Черноморец" 6 т., "Тича" 4 т. и "Аква спорт" 0 т. Финалният турнир ще е през лятото. Така бургаският тим ще има достатъчно време да влезе в обичайната си форма и да участва в разпределението на медалите.

В същото време девойките на "Черноморец" се класираха на трето място след втория финален кръг от държавното първенство. На басейна в "Меден рудник" бургазлийки, които бяха без наставника си Петър Йонов, разбиха "Арда" с 13:2, но в останалите срещи инкасираха загуби. Лидер в класирането е "Ботев 2000" /Враца/, втори е столичният "Локомотив НН", а последното четвърто място заема "Арда 2008" /Кърджали/.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: