След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:20 / 08.06.2017
4152
На висок тон премина днешната извънредна среща между ръководството на Нефтохимик и кмета на Бургас Димитър Николов, научи Burgas24.bg.

Както съобщихме, след позорната загуба от Витоша Бистрица и изпадането във Втора лига, въпросителните в клуба са много, а отговорите за тях има единствено градоначалникът.

Днес на разговор при него бяха изпълнителният директор на "шейховете" Николай Тодоров, зам.-председателят на общинския съвет Георги Дражев, адвокат Евгений Мосинов и Златина Георгиева.

Колко са похарчените пари за издръжката на Нефтохимик и какви са постигнатите с тях резултати? Това бе основната тема на разговор. Дражев поиска пълна ревизия на изхарчените средства, както и оставките на всички отговорни лица.

Според него най-голяма вина за слабите резултати имат бизнесменът Павел Бошнаков и бившият шеф на феновете Николай Тодоров.

"Още преди 3 месеца поисках тази информация от изпълнителния директор Николай Тодоров, но той се скри. Днес му го казах - това, че се е скрил като мишка. Преди една година дадох на общината и ръководството на Нефтохимик своя кредит на доверие. Днес си го взимам с лихвите", каза за Burgas24.bg Георги Дражев.

Какви решения са взети след днешната среща и какво е революционното предложение на зам.-шефа на местния парламент, очаквайте по-късно в Burgas24.bg!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).