Ексклузивно: Павел Бошнаков проговори единствено пред Burgas24.bg за бъдещето си в Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:22 / 08.06.2017
5540
В изключително интересна компания бе изловен днес от репортер на Burgas24.bg финансовият благодетел на Нефтохимик Павел Бошнаков.

След шокиращото изпадане на клуба във втория ешелон на футбола, бизнесменът бе силно афектиран и отказваше всякаква комуникация, както с ръководителите на Нафтата, така и с представители на общината. Това логично навеждаше на мисълта, че Бошнаков Старши може да хвърли кърпата и да спре кранчето на клуба.

Днес наш репортер стана свидетел на изключително любопитна, макар и вероятно случайна среща, която се състоя пред сградата на местната администрация. Бизнесменът разговаряше с няколко общински съветници, сред които един от най-големите критици на проекта Нефтохимик в ОбС - Веселин Пренеров. Впоследствие към тях се присъедини и другият основен противник на идеята община Бургас да налива пари във футбола - Румен Ангелов.

Попитахме Бошнаков - състоя ли се вече дългоочакваната среща с кмета Димитър Николов и има ли яснота около бъдещето на Нефтохимик. Изненадващият отговор бе, че именно това е била целта на визитата, но градоначалникът не го е приел в кабинета си, тъй като бил зает. Има ли конфликт между двете страни, управляващи футболния клуб и в какво се корени причината - само можем да гадаем, затова зададохме следващия въпрос, вълнуващ футболната общественост в Бургас - ще продължи ли Бошнаков да налива пари в Нефтохимик.

Както съобщихме, при последния мач с Витоша Бистрица бизнесменът бе готов да даде по пет бона на калпак, само и само да остане отборът в елита. Играчите не само са се подиграли с шефа си, карайки го да им разпише запис на заповед за гаранция, но и записаха едно от най-срамните поражения в историята на бургаския клуб.

"Ще ви отговоря на този въпрос, едва след като разговарям с кмета Димитър Николов", отговори Бошнаков, давайки надежда, че въпреки всичко ще продължи да помага на "шейховете".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).