Митко Събев: Обещах на Балъков база, за да остане

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:47 / 14.01.2009
1168
Собственикът на Черноморец Митко Събев заяви, че е обещал на старши треньора Красимир Балъков да оправи базата на Черноморец, за да остане той по-дълго в Бургас. „След като пожела Балъков да види базата мислех, че ще се върне и ще каже, че имаме добра основа. Изненадах се, че в неговите представи това, което имаме е отчайващо. Това е и причината днес да обещая на Балъков, че в края на 2009-а година ще имаме база за първия отбор, в която да имаме 3 терена, от които един изкуствен. Това е условието да остане при нас за 5,5 години", каза Събев. Босът обеща, че проектите ще бъдат реализирани и финансовата криза не може да бъде оправдание. „Ако искаме да правим футбол, ще го правим с пари. В края на февруари ще бъде представен проект, който ще бъде факт след 7-8 месеца. Това са условия, при които млади таланти от България и не само, няма да устоят да не дойдат да тренират при нас. Ако това го създадем и най-добрите футболисти на Левски или ЦСКА ще искат да тренират при нас", допълни още Събев.

Бизнесменът разкри, че бюджетът за лятната селекция ще отговаря на условията като в Австрия, Швейцария и Португалия. Целите след време са да играем в Европа", завърши още Събев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).