Нефтохимик загуби от Ботев в дебюта на новия треньор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:07 / 23.07.2017
3571
Нефтохимик загуби гостуването си на Ботев (Гълъбово) с 1:2, в първия кръг на Втора лига. За голяма част от футболистите в бургаския тим това беше първи мач на професионално ниво. Дебют като старши-треньор направи и Николай Кръстев, който пое отговорността да води отбор, без финансова възможност за професионална подготовка.

Ботев поведе в началото на двубоя, след като футболист на домакините засече с глава избита топка от вратаря на Нефтохимик Атанас Гичев. До края на първата част играта бе равностойна като и двата тима отправиха сериозни атаки към противниковите врати. Халибрям Кармаджъ пропусна шанс да изравни в 13-та минута, когато проби защитата на "гълъбите", оставайки сам срещу вратаря. Пропуски направиха Цветан Филипов и Даниел Стоянов.

Второто полувреме започна с чудесна възможност за Георги Бинев, който остана непокрит в наказателното поле, но стреля право в ръцете на вратаря на Гълъбово. В 60-та минута бившият футболист на Нефтохимик Иван Цачев удвои резултата на домакините, след като преодоля защитата на бургазлии и остана сам срещу вратаря.

Десет минути по-късно дойде и почетното попадение за "шейховете", реализирано от Халибрям Кармаджъ. След центриране от ляво и разбъркване в наказателното поле той се оказа най-съобразителен и намали резултата.

В 85-та минута Нефтохимик остана с човек по-малко. Живко Илиев получи втори жълт картон за професионален фаул в средата на терена и бе отстранен. До края на полувремето Ботев имаше възможност да увеличи преднината си , но Атанас Гичев не допусна нов гол.

Във втория кръг на шампионата Нефтохимик приема Лудогорец 2 на стадион Българово, на 31 юли, от 18:30 ч.

Състав на Нефтохимик: Атанас Гичев, Стоян Калев, Ясен Тузаков, Станислав Жеков, Иван Стоянов, Живко Илиев, Мартин Иванов, Цветан Филипов, Симеон Русев, Даниел Стоянов, Халибрям Кармаджъ

Резерви: Християн Славов, Георги Танев, Димитър Вълев, Живко Комелов, Георги Бинев, Кирил Личев, Цветан Чахов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).