Нефтохимик отнесе четворка от Ботев Враца

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:28 / 05.08.2017
3263
Нефтохимик претърпя тежко поражение от Ботев (Враца) в срещата от третия кръг на Втора лига. Младият отбор на старши-треньора Николай Кръстев загуби гостуването си с 0:4. Бургазлии тръгнаха за Враца без двамата си най-опитни футболисти - капитана Станислав Жеков и Цветан Филипов.
 
Домакините наложиха натиск още в първите минути на двубоя. В 16-та минута те откриха резултата чрез Спас Георгиев, който се възползва от добро центриране на Борислав Борисов. В 20-та мин. Борисов и Георгиев повториха упражнението за 2:0.

След почивката бургазлии правиха по-уверени опити да атакуват противниковата врата, но не успяха да реализират попадение. В 69-та минута Борисов преодоля защитата на Нефтохимик и вратаря Християн Славов и отбеляза за 3:0. Няколко минути по-късно "шейховете" изпуснаха възможност да отбележат. Виктор Янев стреля към вратата на Христо Митов, уцелвайки страничната греда. Георги Бинев посрещна отскочилата топка и не успя да уцели опразнената врата.

В 84-та минута домакините решиха резултата, след като Чаворски отбеляза от фаул за 4:0. Три минути преди края Нефтохимик пропусна последната си възможност за почетно попадение, след като дузпа, изпълнена от Кирил Личев, бе спасена от вратаря на Ботев.

В следващия кръг от първенството "шейховете" приемат на стадион Българово тима на Оборище (Панагюрище), на 12 август, в 18:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Християн Славов, Виктор Янев, Даниел Стоянов, Даниел Стаматов, Димитър Вълев, Живко Илиев /к./, Иван Стоянов, Кирил Личев, Симеон Русев, Ясен Тузаков и Цветан Чахов

Резервен състав: Атанас Гичев, Георги Танев, Георги Бинев, Живко Комелов, Никола Авджиев, Халибрям Кърмаджъ


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).