Дерменджиев: Надявам се утре да зарадваме феновете в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:04 / 08.08.2017
2165
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев откровено си призна, че ще прави ротации в своя състав заради прекалено сгъстения цикъл от мачове, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Предстои ни доста натоварен цикъл и при тези атмосферни условия са необходими ротации. Утре играем срещу Ботев, в събота - срещу Верея, а в четвъртък е плейофът за Лига Европа. По тази причина футболистите трябва да се съхраняват и се налага да давам шанс на всички", заяви наставникът на шампионите на днешната пресконференция преди утрешния финал за Суперкупата на България срещу Ботев..

"Надявам се да направим хубав мач и феновете да останат доволни", допълни още пловдивчанинът.

Той обаче не пожела да коментира конкретно трансферът на Джонатан Кафу в Бордо.

"Той няма да е в групата. Конкретни подробности за трансфер сега няма да коментирам. Това могат да кажат само собствениците. В момента Кафу е в България. Това е специален въпрос. Точно какво се случва, ще разберете от собствениците - дали е продаден, дали е на медицински прегледи. До часове ще бъде обявено официално", каза Георги Дерменджиев.

Вижте в прикачения файл днешната пресконференция на стадион "Лазур" в Бургас!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).