"Черноморец - Бургас" играе днес първа контрола в Анталия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:28 / 23.01.2009
1029
Днес от 15.30 часа ще се играе първата контролна среща на „акулите" на турска земя. Съперник ще бъде отборът на швейцарския Люцерн, където треньор е българският специалист Петър Александров.

Футболистите на Красимир Балъков направиха няколко тренировки на новия и отлично подготвен терен на базата в хотел Ксанте Ризорт. Всички са с много добри впечатления от условията, които предоставят домакините от Анталия. Вчера отборът проведе две тренировки, като между тях футболистите изслушаха и лекция по теория от старши треньора.

Късно снощи към лагера на „черноморци" се присъедини нападателят Мишел Платини, който се забави заради вирусно заболяване. Тази сутрин той и кондиционният специалист Трендафил Терзийски проведоха едночасово занимание във фитнес залата на хотела. Следобед Платини също ще се подготвя по специално изготвена програма, като се очаква утре или най-късно вдругиден да започне тренировки наравно с останалите си съотборници.

Всички футболисти на „Черноморец Бургас" са здрави и тренират с настроение, породено от прекрасните условия в Анталия. След двата слънчеви дни, днес времето е дъждовно, но топло за сезона, като температурата на въздуха по време на мача ще бъде около 15 градуса.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).