Нефтохимик падна и от Локо София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:52 / 10.09.2017
2437
Нефтохимик отстъпи като гост на Локомотив (София) с 0:2, в срещата от VII кръг на Втора лига. Неопитният тим на Николай Кръстев се изправи срещу втория във временното класиране и се противопостави равностойно.

Мартин Иванов, който влезе в групата за първи път, след като се контузи още по време на първия мач от първенството, получи комоцио при единоборство, а вратарят Димитър Николов, който беше картотекиран в Нефтохимик едва вчера, напусна принудително първия си мач със счупен нос, зъб и скула. 

В момента той е в "Пирогов", където ще му бъде направена операция и според лекарите ще се възстановява около три месеца. Отборът тръгна за София и без четирима от титулярите си, което допълнително утежни положението му. 

Първото полувреме премина при равностойна игра. Домакините пропуснаха възможност да поведат с гол от дузпа, след като вратарят Димитър Николов се намеси перфектно. "Шейховете" допуснаха гол в 40-та минута, след центриране отдясно. 

През втората част Нефтохимик излезе на терена с по-голямо самочувствие и владееше по-добре топката, но тогава се наложиха и двете принудителни смени. На мястото на Димитър Николов (65`) и Мартин Иванов (70`)в игра влязоха съответно Християн Славов и Халибрям Кърмаджъ. 

Въпреки лошия късмет "шейховете" продължиха да играят офанзивно. Георги Жеков пропусна много добра възможност да изравни. Той остана сам срещу вратаря, но се забави и топката му бе избита в момента на удара. В 80-та домакините решиха резултата в своя полза, след контраатака. 

В следващия кръг отборът гостува на Струмска слава (Радомир), на 15 септември (петък), от 17:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Димитър Николов, АнрейКазалиев, Димитър Дончев, Цветан Чахов, Станислав Жеков, Ясен Тузаков, Живко Илиев, Цветан Филипов, Мартин Иванов, Кирил Личев, Виктор Янев

Резервен състав: Християн Славов, Георги Жеков, ДзъминЛиу, Симеон Русев, Халибрям Кърмаджъ, Стоян Калев, Даниел Стаматов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).