Оказахме се прави! Потвърди се ексклузивната новина на Burgas24.bg!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:45 / 21.09.2017
3851
Костадин Джамбазов се завърна в ръководството на Нефтохимик. От днес той ще изпълнява длъжността спортен директор и ще работи за постигането на по-високи резултати за представителния отбор и детско-юношеската школа на клуба, гласи официалното съобщение от клуба.

Новината съобщи първо Burgas24.bg още на 14 август. За разлика от нас, разни сайтчета се упражняваха нелепо по темата, като един ден съобщаваха едно, на следващия - друго, а на третия ден се опровергаваха сами. Така и не можаха обаче да стигнат до истината по въпроса.

Назначението на специалиста е обвързано с приетото решение за обединение на "Нефтохимик" и "Локомотив", с цел съвместна дейност за по-успешното развитие на футбола в Бургас. Очаква се, заради предстоящото обединение, главният спонсор на "Локомотив" - американската компания "Съдърланд", да пренасочи средствата, които отделя за подпомагане на футбола, към "Нефтохимик", както и да увеличи значително размера им, с огледа на факта, че представителният тим се състезава в професионалния футбол, а детско-юношеската школа наброява над 300 деца.

Костадин Джамбазов е основател и председател на УС на ФК "Локомотив" - Бургас. С помощта на съмишленици, той възроди емблематичния бургаски клуб и събра мъжки отбор, който тази година се подвизава в А областна група, както и значителен брой деца, състезаващи се в четири регионални детски първенства. Джамбазов има сериозен управленски опит и в "Нефтохимик", в периода 2011-2015 г.

"Захващам се с не лека задача, но мисля, че обединяването на усилията на двата клуба ще доведе до положителни резултати. "Нефтохимик" е в много трудна ситуация, но се надявам да успеем да запазим мястото на отбора в професионалния футбол", каза новият спортен директор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).