Шеф на "акулите" хвърли бомбата: Нафтата иска да играе на стадион "Черноморец"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:02 / 22.09.2017
4707
Новото ръководство на Нефтохимик преговаря за стадион "Черноморец". Тази ексклузивна новина съобщи Костадин Марков, който от известно време е в управителния съвет на "акулите". Логично е той да е запознат в детайли с процесите, които предстоят да се случат.

"Новото ръководство на Нефтохимик преговаря да играе на стадион Черноморец. Дали питаха феновете си? Тия май са на акъла на Дражев, да не отиваме на сливане нещо", хвърли бомбата Костадин Марков.

Припомняме, че вчера "шейховете" официално обявиха назначаването на Костадин Джамбазов, който вече ще разполага с цялата спортно-техническа власт. Пред Burgas24.bg той подчерта, че е готов на радикални промени, само и само да спаси отбора от изпадане. Една от първите крачки, изглежда е връщането на Нафтата в Бургас.

Въпреки че стадионът в Българово е ремонтиран и разполага с определени удобства, той е твърде отдалечен от Бургас и на мачовете се събират не повече от 50-100 души. За "Лазур" исканият наем е непосилен, така че вариантът със стадиона в "акациите" май няма да се окаже толкова абсурден.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).